Cine suntem

MIRYAM FLOWER a luat nastere in 2018 din dorinta de a schimba perceptia oamenilor despre flori. Astfel ne-am angajat sa aducem frumosul si bucuria in viata ta, indiferent de ocazie si loc.

Suntem o echipa tanara, care iubeste florile, dar si oamenii, si incearca sa vina in intampinarea nevoilor tale cu o consiliere si oferta pe masura.

MIRYAM FLOWER vine in intampinarea ta cu o gama variata de aranjamente florale, pentru orice eveniment din viata ta. 

Fie ca este vorba de un buchet de flori pentru cei dragi, fie care este vorba de aranjamente elaborate pentru nunta ta, buchetul de mireasa, lumanarile de nunta sau botez, aranjamente pentru evenimente corporate, aranjamente florale pentru momentele fericite din viata ta, dar si pentru cele mai putin fericite, la MIRYAM FLOWER vei gasi cele mai proaspete flori, in aranjamente deosebite, adaptate dorintelor tale.

Florile dau culoare vietii si te ajuta sa iti exprimi sentimentele in cel mai frumos si usor mod cu putinta.

MIRYAM FLOWER, nu numai ca te ajuta la conceperea buchetelor si aranjamentelor, dar te poate si ajuta sa faci o surpriza celor dragi, trimitand un buchet de flori cu mesaj.

Va punem la dispozitie servicii de exceptie organizand evenimentul dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu.
Cu ajutorul nostru puteti scapa de stresul organizarii, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de tot respectand toate cerintele si preferintele dumneavoastra.
Fiecare eveniment este special pentru echipa noastra.